skip to Main Content
van 9:00 to 18:00 085-1305480 info@remind2change.com

Geef patiënten uw behandeling mee naar huis!

review_re-mind remind houding rugklachten remind2change

4,8 (20 reviews)

Geef patiënten uw behandeling mee naar huis!

review_re-mind remind houding rugklachten remind2change

4,88 (8 reviews)

“Door naast mijn reguliere behandeling oefentherapie Mensendieck gebruik te maken van de re-mind, merk ik dat de patiënten sneller de juiste houding aanleren en hun oude gewoontes afleren. Door de re-mind wordt mijn behandeling effectiever, vooral bij patiënten die aangeven het moeilijk te vinden om tijdens hun werkzaamheden ook nog aan hun houding te denken.”

Miranda van Dijk – Oefentherapeut Mensendieck

re-mind helpt bij een betere houding

Als fysio- of oefentherapeut wil je je patiënt vaak een betere of meer ontspannen houding aanleren. Deze gedragsverandering kan eigenlijk alleen bereikt worden door heel regelmatig te oefenen, maar in de praktijk denken mensen er veel te weinig aan om het nieuwe gedrag te laten inslijten.

De re-mind maakt patiënten met een lichte trilling steeds bewust zodat ze heel regelmatig de nieuwe houding kunnen aannemen. Het biedt daarmee een praktische en betaalbare oplossing voor uw patiënten en kan zo uw behandeling ondersteunen.

In samenwerking met de Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck

“Sinds ik de re-mind draag ben ik meer gefocust zelfs zonder dat hij trilt. Iedere keer als je hem voelt en het gaat goed voelt als een complimentje. Ook bijzonder om te merken hoe mijn adem na een paar dagen automatisch reageert zodra ik de re-mind voel. Je hoeft er helemaal niet meer bij na te denken. Vanuit mijn werk als mindfulness trainer beveel ik de re-mind va harte aan!

Nicole Gort – Mindfulness trainer

re-mind helpt bij stress

Cliënten vinden het vaak lastig hun gedachten in het hier en nu te houden. Piekeren en angstgedachten nemen vaak de overhand en zorgen voor stress. De re-mind is een eenvoudig maar effectief hulpmiddel om cliënten aan te leren hun gedachten te laten focussen op het ‘nu’ en daarmee stress te verminderen.  

 

“Met de re-mind worden mijn cliënten, buiten de oefenmomenten, de hele dag door herinnerd aan een goede tongplaatsing en lipsluiting. Hierdoor wordt de transfer naar het dagelijks leven sneller gerealiseerd! Zowel de cliënten, ouders en ik zijn erg blij met de re-mind, omdat dit kleine apparaatje een ondersteuning biedt bij het toepassen van het geleerde gedurende de hele dag!”

Henny Veerman, logopediste

“Ik heb de re-mind aangeschaft voor cliënten met afwijkende mondgewoonten (OMFT training). De kinderen moeten leren om hun mond gesloten te houden als ze niet praten en hun tong in rust tegen het gehemelte te leggen. Tijdens oefeningen lukt dat vaak wel, maar automatisering bij kinderen is moeilijk. Ik gebruik de re-mind pas kort, maar ben nu al overtuigd van de meerwaarde voor de behandeling.”

Ellen van Stigt – Logopediste

re-mind helpt bij OMFT training

Kinderen met afwijkende mondgewoonten moeten leren om hun mond gesloten te houden, als ze niet praten en hun tong in rust tegen het gehemelte te leggen in plaats van laag voorin de mond. Tijdens oefeningen lukt dat vaak wel, maar automatisering bij kinderen is moeilijk. Visuele reminders helpen onvoldoende, maar de trilling van de re-mind valt hen wel op, waarna mond en tong direct weer goed worden geplaatst. 

De re-mind maakt patiënten met een lichte trilling steeds bewust zodat ze heel regelmatig hun mondhouding kunnen aanpassen. Het biedt daarmee een praktische en betaalbare oplossing voor uw patiënten en kan zo uw behandeling ondersteunen.

 

re-mind helpt bij tandenknarsen en kaakklemmen

Tandenknarsen en kaakklemmen zijn lastige gewoonten om af te leren. De re-mind maakt patiënten met een lichte trilling steeds bewust zodat ze heel regelmatig hun mond kunnen ontspannen. Het biedt daarmee een praktische en betaalbare oplossing voor uw patiënten en kan zo uw behandeling ondersteunen.

 

 • Fysio/Oefentherapie
 • Stress/Mindfulness
 • Logopedie
 • Diëtist
 • Tandarts/Gnathologie

De re-mind is een klein apparaatje dat je in je zak steekt of om je hals draagt. Elke keer als de re-mind trilt focust de patiënt even op uw instructie: lichaamshouding, ontspanning, concentratie, etc.  Op deze manier kan de patiënt structureel aan uw oefeningen werken en wordt sneller resultaat behaald.

 • zéér eenvoudige bediening
 • klein, onopvallend en stil
 • 4-5 maanden op één batterij
 • gaat automatisch uit
 • instelbare intervallen
 • processor: ultra low power
 • afmeting: 50 x 25 x 8 mm
 • gewicht: 11 gram
 • incl. geïnstalleerde batterij
  (vervangbaar)

Informeer naar kortingscodes voor praktijken

re-mind praktijk kit

24.95 (incl. BTW)

4.88 (8 reviews)

De re-mind praktijk kit bestaat uit één re-mind en een set van 20 visitekaartjes die u aan patiënten kunt meegeven, zodat deze de re-mind zelf online kunnen bestellen. U kunt bij het afrekenen eventueel aangeven of u meer re-minds wilt bestellen.

Op werkdagen vóór 20:45 besteld, morgen in huis.

Vergeet niet uw kortingscode te gebruiken!

Categorie:

8 beoordelingen voor re-mind praktijk kit

 1. Henny Veerman, logopediste

  Met de re-mind worden mijn cliënten, buiten de oefenmomenten, de hele dag door herinnerd aan een goede tongplaatsing en lipsluiting. Hierdoor wordt de transfer naar het dagelijks leven sneller gerealiseerd! Zowel de cliënten, ouders en ik zijn erg blij met de re-mind, omdat dit kleine apparaatje een ondersteuning biedt bij het toepassen van het geleerde gedurende de hele dag!

 2. Nicole Gort, Mindfulness trainer

  Sinds ik de re-mind draag ben ik meer gefocust zelfs zonder dat hij trilt. Iedere keer als je hem voelt en het gaat goed voelt als een complimentje. Ook bijzonder om te merken hoe mijn adem na een paar dagen automatisch reageert zodra ik de re-mind voel. Je hoeft er helemaal niet meer bij na te denken. Vanuit mijn werk als mindfulness trainer beveel ik de re-mind va harte aan!

 3. Ellen van Stigt, Logopediste

  Ik heb de re-mind aangeschaft voor cliënten met afwijkende mondgewoonten (OMFT training). De kinderen moeten leren om hun mond gesloten te houden als ze niet praten en hun tong in rust tegen het gehemelte te leggen. Tijdens oefeningen lukt dat vaak wel, maar automatisering bij kinderen is moeilijk. Ik gebruik de re-mind pas kort, maar ben nu al overtuigd van de meerwaarde voor de behandeling.

 4. Miranda van Dijk, Mensendieck (geverifieerde eigenaar)

  Ik werk inmiddels bijna een jaar met de re-minds en behaal er goede resultaten mee. De reacties van mijn patiënten zijn heel positief, je ziet dat mensen sneller tot een betere houding of meer ontspanning komen. Ik zie het echt als ondersteuning van mijn behandeling. We zijn bezig met gedragsveranderingen en de re-mind ondersteunt mijn patiënten daarin.

 5. Joke (geverifieerde eigenaar)

  fantastisch apparaatje mijn houding is echt beter en het is een gewoonte om s’morgens het in mijn BH of broekzak te steken.
  Ik ben er erg blij mij. Het is mij nog niet eerder gelukt. Loop al jaren met de klachten.

 6. Judith (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb de re-mind nu een week gebruikt en ben er heel blij mee. Mijn eigen pogingen om mijn houding te verbeteren waren niet zo effectief, omdat ik er simpelweg te weinig aan dacht. Met de re-mind heb ik een fijn geheugensteuntje. De eerste dag moest ik even wennen, omdat ik de lichte trilling associeerde met de belsignaal van mijn telefoon. Maar dat was gelukkig snel weg. Nu heb ik vooral een positieve associatie, omdat ik gericht aan het oefenen ben. Het werkt voor mij echt!

 7. Jos de Koning, Fysiotherapeut (geverifieerde eigenaar)

  De re-mind werkt heel goed bij mensen die veel achter de PC zitten. Vooral dan is het moeilijk op je houding te blijven letten. Ik adviseer de re-mind bij clienten die gemotiveerd zijn hun houding te verbeteren. Met name lage rugklachten en nek-schouder klachten kunnen met de re-mind worden voorkomen.

 8. M. Van Kouwen (geverifieerde eigenaar)

  Als “ruggensteuntje” om je er aan te herinneren, dat je je houding moet verbeteren, werkt prima. Ik raad het iedereen aan die daar moeite mee hebben. Het werkt echt, al zou het van mij, met lichamelijk zwaar werk, wel iets harder mogen trillen. Al met al, ben ik er zeer tevreden over.

Leave a customer review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beschrijving

 1. Zet de re-mind aan door kort op het knopje te drukken. De re-mind trilt 1 keer, zodat je weet dat hij aanstaat
 2. Stop de re-mind in je zak of hang hem aan een kettinkje om je hals
 3. Elke keer als de re-mind trilt focus je even op dat wat je aandacht wilt geven
 4. ‘s avonds zet je de re-mind weer uit door weer kort op het knopje te drukken. De re-mind trilt 2 keer, zodat je weet dat hij uitstaat.
Remind2Change Herenweg 77, 3648CB, Wilnis
Heeft u een vraag?
Stuur ons een bericht
Back To Top